Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

AROMA GREEK ROASTERS

Η αλυσίδα καταστημάτων AROMA GREEK ROASTERS, διαθέτοντας ένα δίκτυο 20+ καταστημάτων, ανανεώνεται μέσω ενός καθολικού rebranding και παρουσιάζει ένα νέο, μοναδικό και καινοτόμο 5th wave coffee shop, που ανατρέπει τα δεδομένα στην καφεστίαση.

Ο στόχος των AROMA GREEK ROASTERS αφορά στην δημιουργία καταστημάτων σε κάθε εμπορική περιοχή της Ελλάδος, έχοντας ένα σαφές πλάνο ανάπτυξης, διασφαλίζοντας τόσο την απόλυτη ποιότητα και εξυπηρέτηση των καταναλωτών, όσο και την φήμη του ονόματος AROMA GREEK ROASTERS, έχοντας καταρτίσει ένα απόλυτα δομημένο πακέτο franchise, που χαρακτηρίζεται από ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Το απαράμιλλο design, η παραγωγική ικανότητα της μητρικής εταιρείας, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό των καταστημάτων και οι αυστηρά επιλεγμένοι προμηθευτές, καθιστούν την AROMA GREEK ROASTERS ως μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες αλυσίδες καταστημάτων στον χώρο της καφεστίασης.

Το όραμα της AROMA GREEK ROASTERS αφορά στην δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου καφεστίασης μέσω franchise που θα φημίζεται για την απαράμιλλη ποιότητα υπηρεσιών, την έγκαιρη παράδοση και την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη.