Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

So easy & Digital Wise

Στα So easy μπορεί να μιλάμε 9 γλώσσες αλλά ξέρουμε πώς να επικοινωνούμε με πολλούς ακόμα τρόπους. Γι’ αυτό τα 4 τελευταία χρόνια επιλέξαμε να συνεργαστούμε με τη Digital Wise. Mαζί καταφέραμε να ανακαλύψουμε τα μικρά μυστικά των σπουδαστών μας και να μιλήσουμε στη γλώσσα τους.

«Η συνεργασία με τη Digital Wise είναι μια δυνατή ανθρώπινη σχέση καθημερινών προκλήσεων. Μοιραζόμαστε με όλη την ομάδα της, όραμα και φιλοδοξίες, απαιτήσεις και προσδοκίες, κίνητρα και εμπόδια τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα! Με αφοσίωση, πειθαρχία και πάθος για το καλύτερο , ‘χτίσαμε’ στρατηγικά concepts και αναπτύξαμε κανάλια επικοινωνίας με κάθε σπουδαστή μας ξεχωριστά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για τις βραβεύσεις στα Indie Awards και πάμε για ακόμα πιο δυνατές εμπειρίες στο μέλλον μαζί με την πιο ανήσυχη, δημιουργική και δυναμική ομάδα!» δήλωσε o κ Θοδωρής Τζόγιας, Co Founder & Partner του ομίλου So easy Education.

Τα Indie Awards 2022, τα βραβεία που είναι αφιερωμένα αποκλειστικά στα ανεξάρτητα agencies, ολοκλήρωσαν τη δεύτερή τους διοργάνωση με μια Τελετή Απονομής που έφερε κοντά, για πρώτη φορά live, όλη την indie αγορά της επικοινωνίας. Η Τελετή Απονομής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Απριλίου, στο Radisson Blu Park Hotel. Στα πλαίσια της διοργάνωσης τα So easy κατέκτησαν διακρίσεις για τα επικοινωνιακά concept και το media strategy. Απέσπασαν 3 χρυσά βραβεία για τις καμπάνιες «εδώ μιλάς» , « το ανέκδοτο» και «όχι απλά μιλάς το τερματίζεις».

O όμιλος So easy Education έχει 91 παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα, περισσότερους από 12,000 μαθητές ετησίως, 28 ακαδημαϊκούς υπεύθυνους και 952 καθηγητές.