Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

COFFEE BERRY

Η Coffee Berry μέσα σε μόλις 7 χρόνια λειτουργίας έχει καταφέρει να διαθέτει περισσότερα από 220 καταστήματα franchise σε Ελλάδα, Κύπρο, Αίγυπτο, Σαουδική Αραβία, και σύντομα και στη Γερμανία. Στο πλαίσιο της ανάπτυξής της στο εξωτερικό, πρόσφατα ταξίδεψε μέχρι το Παρίσι στην φετινή Franchise ExpoParis, με σκοπό να δημιουργήσει νέες σχέσεις και να συζητήσει επιχειρηματικές ευκαιρίες franchise προκειμένου να κάνει το όραμά της πραγματικότητα και να μεταδώσει την κουλτούρα της γύρω από τον καφέ σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα γύρω από την ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρει η Coffee Berry, και χάρη στην ασυναγώνιστη γεύση του, ο καφές της Coffee Berry απέσπασε διθυραμβικά σχόλια, ενώ το περίπτερο της εταιρείας αποτέλεσε ένα ευχάριστο διάλειμμα, έναν μικρό παράδεισο μέσα στην αίθουσα του Εκθεσιακού Κέντρου «Porte de Versailles».

Το πρώτο κατάστημα Franchise Coffee Berry δημιουργήθηκε πριν από εφτά χρόνια, όμως η ιστορία της εταιρίας ξεκινά 20 χρόνια πριν. Η αρχή έγινε το 2003 με τη δημιουργία εταιρίας χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που αποκτήθηκε όλα αυτά τα χρόνια, ήταν ο καταλυτικός παράγοντας που οδήγησε στη γέννηση της ιδέας για τη δημιουργία της Coffee Berry.

Από το 2016 η Coffee Berry επεκτείνεται συνεχώς!

Με δυναμική και ορθολογική ανάπτυξη, κάθε χρόνο κατακτά νέες αγορές, σε διεθνές επίπεδο και ήδη έχει παρουσία σε 5 χώρες και 3 Ηπείρους με συνολικά περισσότερα από 220 καταστήματα σε μόλις 7 χρόνια! Αποτελεί το πλέον ολοκληρωμένο Street Cafe concept, δημιουργώντας ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο διαρκών αποδόσεων. Η τεχνογνωσία, η συστηματική έρευνα και η μακροχρόνια εμπειρία πάνω στον καφέ, συνθέτουν τη συνταγή επιτυχίας της Coffee Berry, η οποία προσφέρει καθημερινά στους καταναλωτές αναβαθμισμένη εμπειρία η οποία συνδυάζεται με την υψηλής ποιότητας καφέ.

Η εταιρεία, έχει σαν όραμα να καθιερωθεί ως η κορυφαία αλυσίδα καφέ όπου ο καταναλωτής θα μπορεί να απολαμβάνει μια αναβαθμισμένη εμπειρία σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Με επίκεντρο τον στόχο της, η Coffee Berry καινοτομεί και αναπτύσσεται συνεχώς. Απόδειξη της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της και της ολοκληρωμένης εμπειρίας που προσφέρει αποτελούν τα 27 βραβεία που έχει αποκτήσει. Το μέγεθος του δικτύου, η ανάπτυξη και η δυναμική του σήματός της, η ευρεία γεωγραφική κάλυψη, η ποικιλία αποτελούν κάποια επιπλέον κριτήρια που οδήγησαν στις βραβεύσεις της.