Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ

Για 7η χρονιά, ο θεσμός των Education Leaders Awards, που διοργανώνεται από την BOUSSIAS, ανέδειξε το πανόραμα των βέλτιστων πρακτικών στην εκπαίδευση και επιβράβευσε φορείς και εκπαιδευτικούς από όλες τις βαθμίδες και από όλες τις περιοχές της χώρας.

 

Το ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ είναι το ΜΟΝΟ φροντιστήριο Μέσης εκπαίδευσης που διακρίθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά, αποσπώντας silver βραβείο Καινοτομίας στη Διαδασκαλία.

Γνωρίζοντας πως όλοι έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν αρκεί να εντοπίσουν σωστά και από νωρίς τις κλίσεις και τα ταλέντα τους, το ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ σε συνεργασία με τον ψυχολόγο Γεώργιο Λούκας ανέπτυξε το πληρέστερο online screening test αξιολόγησης του μαθησιακού προφίλ, των δεξιοτήτων , των κλίσεων καθώς και των πιθανών μαθησιακών αδυναμιών για όλους τους μαθητές του. Πρόκειται για το πληρέστερο ψηφιακό εργαλείο με τη μορφή ηλεκτρονικού παιχνιδιού, το οποίο ελέγχει διάφορες πτυχές της σκέψης του παιδιού, όπως:

μνήμη, αντίληψη, προσοχή, παρορμητικότητα, δημιουργικότητα, γλωσσική αντίληψη, μαθηματική αντίληψη, προσωπικότητα και ηθικό συλλογισμό, μουσική ικανότητα, καθιστώντας ίσως το «εξυπνότερο» εργαλείο της αγοράς.

Ο κ Θοδωρής Τζόγιας ιδρυτής του ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ και Cο Founder & Partner του ομίλου So easy Education, παρέλαβε το βραβείο και δήλωσε: “Όταν η παιδαγωγική φαντασία συναντά την επιστήμη μεγαλώνουμε πιο ευτυχισμένα και πιο επιτυχημένα παιδιά. Aυτό υπήρξε πάντα το δόγμα και ταυτόχρονα το όραμα του ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ. Όλη μας η ομάδα είναι περήφανη που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ξεχωρίζουν οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στους μαθητές μας ανάμεσα στους leaders της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης. Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε όλους τους μαθητές μας και ιδιαίτερα στα παιδιά εκείνα που κοντά μας πίστεψαν στον εαυτό τους, βρήκαν τα ταλέντα τους και άνθισαν!’

Σημειώνουμε ότι το ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ είναι μέλος πολυβραβευμένου- για τις εκπαιδευτικές διαδικασίες, μεθόδους και τη μαθησιακή εμπειρία που προσφέρει στους σπουδαστές του- Ομίλου Εκπαιδευτηρίων So easy Education , με 91 παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα, περισσότερους από 12, 000 μαθητές ετησίως, 28 ακαδημαϊκούς υπεύθυνους και 952 καθηγητές.